De Zeeuwse Zorg Coalitie, Welzijn Middelburg, Manteling en HR Netwerk Zeeland organiseren een workshop Positieve Gezondheid en Klein Geluk voor de Mantelzorger.

Door: Maria Grijpma
Locatie : ZB Middelburg
Datum: Maandag 21 november 2022
Tijdstip: 15.30 uur – 17.00 uur

Voor wie? Begeleiders van mantelzorgers, medewerkers van buurtteams, HR adviseurs, praktijkondersteuners en zorg- & welzijnprofessionals.

Met Klein Geluk voor de Mantelzorger (2016) schreven Maria Grijpma en Inge Jager een onmisbare gids voor mantelzorgers, waarmee zij monter aan het roer blijven staan van hun eigen leven. Vanaf september 2022 (12e druk) is het boek gebaseerd op Positieve Gezondheid.

Goed voor jezelf zorgen is noodzakelijk, zeker voor mantelzorgers. Door zelf fit te blijven houden zij het zorgen voor een ander en zichzelf vol én het is nog fijn ook.

Wil jij:
• Meer weten over praktische vertalingen van de 6 pijlers van Positieve Gezondheid?
• Vanuit Positieve Gezondheid mantelzorgers begeleiden en ondersteunen?
• Inspiratie opdoen en voorbeelden ophalen van praktische tools om aan de 6 domeinen te werken? Zodat mantelzorgers leren hoe ze kunnen ontspannen, om hulp vragen, grenzen stellen, een netwerk opbouwen, waardoor ze de regie houden over hun eigen leven.

Meld je dan snel aan voor deze workshop, er kunnen namelijk maximaal 30 personen deelnemen.
Deelname aan de workshop is gratis. Na de workhop is het mogelijk een (gesigneerd) exemplaar van Klein Geluk voor de Mantelzorger te kopen (€ 20).

Kijk voor meer informatie op:
www.mooiemorgen.nl
www.kleingeluk.nu/boeken